Verdensdagen for psykisk helse

10. oktober fra kl.12:30 i Rotnes kirke

«Gi tid!»

Kl. 12:30 – 18:30

•  Åpen kirke med mulighet for lystenning, stillhet, noen å snakke med om ønskelig
•  Utstilling hele dagen: Glasskunst m.m. fra Solli
•  Kl. 12:30 – 16:00 Salg av vafler/kaffe

Kl. 17:30 «Når tiden stopper opp»  – en musikalsk fortelling med Halldis Kirkeng og Jon H. Jørgensen

Halldis og Jon er gift og har to barn. De er begge utdannet lærere, men veien delte seg etter hvert og Jon ble skoleleder, mens Halldis byttet ut skolen med ledelse og eventer.

Livet var godt på så mange måter fram til en dag i februar 2015 da tiden stoppet opp. Jon ble syk om natten og diagnosen lød «ondartet hjernesvulst».

Hva gjør man med sånt? Hvordan kan livet gå videre? Finnes det glede på «venterommet»?

Halldis har sunget siden før hun kunne snakke, og de siste 30 årene i div band, kor og grupper.

Dessuten har det blitt mange selskap, bryllup og begravelser.

Hun er kjent for sin gode formidlingsevne, og i denne sammenhengen vil hun veve sangene sammen med kveldens tema.

Med seg har hun pianisten Lasse Gulbrandsen.