Ledig Vikariat

Menighetspedagog/kateket 50 - 80 % vikariat fra 1.1. til 30.6.2020

Nittedal kirkelige fellesråd

Nittedal kommune med ca. 24.000 innbyggere har en attraktiv beliggenhet i umiddelbar nærhet til både natur og storby. Kort vei og god kommunikasjon til Oslo. Positiv nærings- og boligutvikling betyr en ny giv for kommunen som har et aktivt kultur- og musikkliv der også kirken spiller en viktig rolle.

Nittedal har to sokn med tre gudstjenestesteder, Hakadal kirke, Nittedal kirke, og Rotnes kirke som ble innviet i desember 2016. Soknene betjenes av en engasjert og samarbeidsorientert stab som totalt teller 22 personer, herav 3 prester. Vi har kontorfellesskap i tilknytning til Nittedal rådhus.

Det er stor aktivitet i kirkene i Nittedal, og særlig i den nye kirken på Rotnes har det vært en svært positiv utvikling. Vi er godt i gang med trosopplæringstiltakene for aldersgruppen 0-18 år.

Vi har også et kontinuerlig barne- og ungdomsarbeid som består av ungdomsklubb, kor, leirer, aktivitetsgrupper og samtalegrupper.

Inn mot dette arbeidet har vi også to kateketer i 100 % stilling, menighetspedagog i 80 % stilling og menighetsmusiker i 75 % stilling. Det er et godt samarbeid mellom ansatte og frivillige, og godt tverrfaglig samarbeid i staben. Se også www.nittedal.kirken.no

Hovedoppgaver

• Konfirmantundervisning
  • Trosopplæringstiltak og annet menighetsarbeid