Soul Children


Soul Children har øvelser i Rotnes kirke annenhver onsdag (partallsuker) kl. 18:00 - 20:00.

Soul Children er et kor for "tweens" fra 4 .- 9. klasse. Vi har et spennende repertoar av gospel, pop og ballader. På øvelsene har vi også god tid til lek, konkurranser, prating og kveldsmat. 

Bli med i Nittedal Soul Children!

Vil du bli med i Nittedal SoulChildren kan du bare møte opp på en øvelse. Vi har ingen opptaksprøver. Du er velkommen til å være innom bare for å se på og få et inntrykk av hvordan det er, gjerne sammen med mamma eller pappa.
Ta kontakt med dirigent Kaja Ølberg på tlf 90 24 31 39 eller hovedleder Helge Nysted på tlf 98 46 02 96.

 

Et spennende miljø

Nittedal Soul Children ble startet i 2010 og har gjort mye spennende. Hvert år holder vi konserter, deltar på festivaler og reiser på turer. I 2016/17 laget vi vår egen musical sammen med SoulTeens. Den het "Fountain of life" og opptak av fremføringen ble laget som cd/dvd.

I Nittedal Soul Children satser vi på det musikalske, det åndelige og det sosiale! Vi øver i Rotnes kirke annenhver onsdag kl 18:00-20:00 (partallsuker). Nittedal Soul Children er en del av SoulChildren-bevegelsen i Acta - Barn og unge i Normisjon.

 

Vi bruker Spond

Kormedlemmer/foresatte kan gjerne laste ned Spond-appen og legge seg inn Nittedal SoulChildren - gruppa. Da får du automatisk beskjed i forkant av hver øvelse. Link til Spond-gruppa >>
Gruppekoden er: GWSXH

 

Medlemskontingenten er kr 300,- per semester.

 

Kontaktpersoner

Dirigent Kaja Ølberg - tlf 90 24 31 39
Pianist og hovedleder Helge Nysted - tlf 98 46 02 96, e-post helge.nysted@nittedal.kirken.no

Gaver til koret kan gis på kontonr: 32073459264. Merk gaven med "Gave til SoulChildren".

 

Nittedal Soul Children har en egen facebookgruppe for medlemmer og foresatte. Den er korets hovedkanal for intern informasjon. (Gruppa er lukket av hensyn til personvern. Medlemmer og foresatte legges til.)

 

Tilbake