Nittedal Gospelkor


Nittedal Gospelkor ble opprinnelig etablert av Susann Sundquist og Arnt Frode Strandskogen i 2009. I 2011 ble koret relansert med ny sound, da med Heidi Smith-Solevåg som dirigent. 
 

Heidi Smith-Solevåg er utdannet musikkpedagog og har variert erfaring som vokalist, korist og dirigent. Etter at hun tok over som dirigent har hun videreutviklet sounden til koret, og flere av låtene bærer nå preg av hennes arrangementer og signatur.                                      
Heidi bruker Complete Vocal Technique både for å trene stemmene til det enkelte kormedlem, utvikle stemmespekteret og for å jobbe med klangen til koret som helhet. 

Kristian Koster Andresen er fast pianist for koret og for tiden dirigent. Han har bakgrunn fra rytmisk linje ved musikkonservatoriet i Agder.  
Kristian jobber som musikkpedagog og freelance-musiker, og er fast ansatt ved musikklinja på Gjøvik vgs. som klaverpedagog. Som freelance-musiker har han gjennom flere år vært aktiv musiker i forskjellige besetninger; alt fra storband og større besetninger, til rockeband og mindre jazz-ensembler. Kristian skriver og arrangerer egen musikk innenfor sjangeren jazz/improvisert musikk.
 

Nittedal Gospelkor holder to-tre konserter i året, og øver i Rotnes kirke hver torsdag 19:00 til 21:30.
 

Ønsker du å bli med i Nittedal Gospelkor? Ta kontakt for sangprøve. 
 

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside, og følge oss på Facebook  
 

Tilbake