PLUSS Ungdomsmiljø

PLUSS Ungdomsmiljø er ungdomsarbeidet i Nittedal og Hakadal menigheter. Vi samles til ungdomsklubb hver fredag kl 19:00-23:00 i Rotnes kirke. Og annenhver onsdag (oddetallsuke) etter skoletid med matservering kl 16:00 etterfulgt av noe opplegg.

Pluss ungdomsmiljø er for alle ungdommer - et miljø der en ikke trenger å prestere noe men få være en del av et fellesskap med andre ungdommer på tvers av alder og interesser. Hver fredag har vi åpen ungdomsklubb, Plusskveld, fra kl 19-23. Da legger vi tilrette for fellesskap, spill, aktiviteter, sosialt og mer. Vi avslutter kvelden med Singdown- sang, andakt og bønn.
Alle fra 8.klasse og oppover er velkomne! Vi sees på Pluss!

Suppeonsdag
Annenhver onsdag(i oddetalls uker) er også alle ungdommer invitert til middag ca kl 16:00, etterfulgt av varierende opplegg for å dele liv og tro. Kirken er åpen fra 14.00, og du kan komme etter skolen og gjøre lekser i kirken før middag eller bare henge i kirken. For de som også går i koret Soul teens, starter deres øvelse 19.30. Så her kan du får deg en skikkelig helaften!

Du finner oss på facebook

Hvis du lurer på noe ang. PLUSS ungdomsmiljø, ta kontakt med Aina Lind på mail: aina.lind@nittedal.kirken.no