PLUSS Ungdomsmiljø


PLUSS Ungdomsmiljø er ungdomsarbeidet i Hakadal og Nittedal menigheter. Vi samles til ungdomsklubb hver fredag kl.19:00 - 23:00 i Rotnes kirke. Og annenhver onsdag (oddetallsuker) etter skoletid med matservering kl.16:00 etterfulgt av noe opplegg.

Pluss ungdomsmiljø er for alle ungdommer - et miljø der en ikke trenger å prestere noe men få være en del av et fellesskap med andre ungdommer på tvers av alder og interesser. Hver fredag har vi åpen ungdomsklubb, Plusskveld, fra kl.19:00 - 23:00. Da legger vi tilrette for fellesskap, spill, aktiviteter, sosialt og mer. Vi avslutter kvelden med Singdown- sang, andakt og bønn.
Alle fra 8.klasse og oppover er velkomne! Vi sees på Pluss!

Suppeonsdag
Annenhver onsdag (i oddetallsuker) er også alle ungdommer invitert til middag ca kl.16:00, etterfulgt av varierende opplegg for å dele liv og tro. Kirken er åpen fra kl.14:00, og du kan komme etter skolen og gjøre lekser i kirken før middag eller bare henge i kirken. For de som også går i koret Soul Teens, starter deres øvelse kl.19:00 disse onsdagene. Så her kan du få deg en skikkelig helaften!

Du finner oss på facebook

Hvis du lurer på noe angående PLUSS ungdomsmiljø, ta kontakt med Aina Lind på mail: aina.lind@nittedal.kirken.no.
 

Tilbake