Vil du bli frivillig medarbeider?


Det å være med som frivillig i menighetens arbeid trenger ikke bety at du bruker all din tid på dette. Her er det plass til deg og behov for deg som medarbeider, med dine evner og din utrustning, uansett hvor mye eller lite du har mulighet til å stille opp.

 

De frivillige er involvert i små og store oppgaver på en rekke ulike områder:

Har du lyst til å være kirkevert, klokker eller tekstleser ved gudstjeneste en gang i blant?

Eller kanskje du vil involvere deg i arbeidet for barn og ungdom ved å være leder på et arrangement eller hjelpe til med søndagsskolen, korene, supertirsdag, e.l? (mer informasjon om alle tilbudene vi har for barn og ungdom finner du her)

Innenfor diakoni er det også bruk for frivillige - kanskje du kunne tenke deg å være tilgjengelig for en prat når vi har åpen kirke?

Du kan også stille opp med kaffe og bakst til arrangementer der en kaffestund er viktig for fellesskapet.

Hvis du kunne tenke deg å hjelpe til med noe av dette eller bidra med noe annet er det bare å fylle inn dette skjemaet. Da vil en på kirkekontoret ta kontakt med deg. Du vil få mer informasjon og velger du å bli med får du selvfølgelig nødvendig opplæring!

 

Vi setter også stor pris på hjelp via givertjeneste, og om det du har mulighet til er forbønnstjeneste betyr det også utrolig mye for oss. Tusen takk! heart

 

Tilbake