Tårnagent 2021


Det blir oppdrag og mysterier å løse for tårnagenter også i år! 

 

 

Alle 3. og 4. klassinger inviteres med dette til å være Tårnagenter! Siden alt er annerledes også denne våren, får Tårnagenthelgen en annen vri enn den normalt har. Vi har laget "Actionbound" som er en løype rundt hver av de gamle kirkene, med oppgaver som løses ved bruk av en app. (Litt sånn "Pokemon go-aktig"!) Denne runden kan man gå i tidsrommet mellom 30.05 og 10.06. Men vi inviterer alle som har anledning til å komme til den kirken de bor nærmest og bli med på pangstart av opplegget søndag 30.05. mellom kl.15-17. Her vil det være utdeling av overraskelse, Tårnagent-sang og -dans og mulighet for å gjennomføre oppdragene med veiledning.

Last ned appen "Actionbound" på en mobiltelefon eller ipad og bli med på spennende oppdrag rundt Nittedal eller Hakadal kirke!  Appen er gratis. Man må ha mulighet til å ta bilder med enheten underveis, men man trenger ikke å bruke mobildata under oppdraget, så lenge spillet eller "bounden" er lastet ned før man drar til kirken.
Her er link til oppdragene rundt de to kirkene:

Hakadal : https://en.actionbound.com/bound/Hakadal?fbclid=IwAR0EhK-btgj-AqObWzvInOmeAi_qpJEbhuujmRbVwWgC3aI8jUJVvD1O-as

Nittedal : https://en.actionbound.com/bound/Nittedal?fbclid=IwAR3WacbRreWzOAqGRsPhRXt889rvsxpANlzyCRXDyUGAs-80rsfXNctMq4o

Tårnagentoppdraget er mulig å gjennomføre når du vil i tidsrommet 30.05. - 10.06.  Alt blir forklart ved hjelp av tekst og videosnutter inne i appen, så vi tror barna fint klarer å gjennomføre oppdragene selv. Men det er sikkert spennende for foreldre /eldre søsken /besteforeldre å bli med på denne utflukten også. Da har Tårnagenten noen å drøfte spørsmålene med.

Påmelding er viktigst for de som vil delta på pangstarten, så vi har nok "goodie-bags".

Spørsmål? Det er bare å ringe /tekste 99005254 hvis det er noe dere lurer på.
Lykke til! (Og tips gjerne andre barn som går i 3. eller 4. klasse om denne appen!) 
 

Tilbake