Sommerkonsert: 'An English Summer Garden'


Onsdag 7. august kl.19:00 i Hakadal kirke.

Årets sommerkonsert i Hakadal har tittelen “An English summer garden”. Organist Mie Othelie Berg og sanger Ingeborg Aadland vil fremføre toner fra den vakre, engelske sangskatten med blant annet sanger av Benjamin Britten og Ralph Vaughan Williams. I tillegg vil vi få høre engelsk orgelmusikk som er som skapt for det engelske Harrison & Harrison-orgelet i Hakadal kirke.

Inngang: 200 kr for voksne,
Gratis for barn.
Salg av kaffe og vafler i kirkestua etter konserten.

 

Mie Othelie Berg (f. 1991) er kantor i Fornebulandet Menighet, hvor hun har vært siden September 2023. Hun har bred akademisk og utøvende bakgrunn, med mastergrad i utøvende orgel fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i 2022 fullførte hun doktorgrad i musikk ved University of Birmingham, England, hvor hun forsket på sekulær orgelkultur på 1800-tallet. Hun har tidligere holdt utøvende stipendstillinger ved Royal Festival Hall i London, og ved Town Hall & Symphony Hall i Birmingham."

Ingeborg Aadland (f.1985) er sanger og musikkviter, og har spesialisert seg i vokalensemble og musikk fra renessanse til romantikk. Hun er for tiden aktiv som kordirigent og frilanssanger, kombinert med sang for de aller minste i Fornebulandet menighet. Ingeborg er opptatt av musikkens tekstlige og emosjonelle innhold, og gjør til enhver tid sitt ytterste for at både hennes publikum og korsangere skal oppleve og nyte godt av dette. Hennes virke er til daglig i Bærum og Oslo, men engasjementet fører henne også ut i Europa og til andre regioner i landet.

 

Konserten ble også holdt i Snarøya kirke under Fornebudagene 26. mai i år.

Tilbake